Bio och Taco

Nu har dagen snart nått sitt slut. har suttit på kontoret och druckit lite vin samt spelat spel med lite kollegor.
Vi gjorde lite Taco av resterna som blev kvar från igår. Nu blir det bio "män som hatar kvinnor"
Jättespännande, har ngn sett den?


Salladsbaren i Linköping...

...Kan vara den bästa någonsin. De hade absolut jättegod mat, men dent som övertygade mig är deras megastora portioner.
Jag köpte en liten sallaf med tomat,pasta,isbesgssallad,rödlök,kidneybönor samt fetaost, och jag orkade inte ens en tredjedel.

Nåja, nog om mat. Nu skall jag jobba vidare, är som sagt i Linköping som ni säkert förstår.

Hörs lite senare.

Bla frågor och svar

Hej allihopa!
Nu sitter jag i Linköping och äter avocado och dricker cola. Precis kommit fram här, och vädret är bättre än i Stockholm vill jag lova.
Jag verkligen älskar avocado med lite örtsalt på, underbart gott.
Helgen har varit jättebra annars. Vaknade i morse och hade tokglömt bort att klockan skulle ställas om.
Så nu mina vänner får vi sova en timma mindre än vanligt, men vad gör det när vi äntligen gått in i SOMMAR-tid?
Lite senare ikväll så kommer två stycken ifrån Gävle-kontoret som också skall jobba här, så jag skall laga lite Tacos till oss ikväll.

Glöm inte bort Söndagsfilmen på TV4 ikväll 21.00. Den sponsrar ikväll utav den nya kostadsfria nummerupplysningen118700 där jag arbetar.
Ni är välkomna att ställa era frågor till mig om just 118700.
Här nedan följer de frågorna jag har fått in samt hunnit med att svara på

Fråga:Vad är 118700?

Svar: 118700 är Sveriges enda kostnadsfria nummerupplysning, den kostar som ett helt vanligt lokalsamtal. Man kan nå oss via både sms, webb 118700 samt telefon.

Fråga: Hur länge har ni funnits?

Svar: Vi har funnits i 1 år och tre månader

Fråga: Vad är det för skillnad mellan er och andra nummerupplysningar?

Svar: Jo det är just att vi inte är något betalsamtal, när du ringer tex 118118 eller 118800 så får du betala minutkostnad uppkoppling osv. Hos oss betalar du som ett vanligt samtal.


Ni som har fler frågor ni vill få svar på är välkomna att ställa dom på antingen bloggens kommentarer , eller maila på [email protected]


Seg Dator

Min dator har fått någon form av sjukdom. Allt är megasegt på den. Youtube-klip tar evigheter att ladda upp. Tv4 Anytime är fetkört att kika på. Jag blir så arg, så nu skall jag sova i stället.

Godnatt

Släcka Lampan

En liten påminnelse, idag klockan 20.30 skall alla släcka lamporna i förmån för WTF. De vill få hela världens beslutsfattare att förstå att världen är påväg och bereddam att göra nått åt klimathotet.

Det är alltså BARA lampor som skall släckan, tv-apparaterna kan gå på som vanligt.
Tänker ni släcka lampan?

Stockholm

Nu är man i Stockholm och myser. Kom upp igår med flygplanet till Arlanda.
Det är så galet att man kan flyga upp om man är under 25 år för under 300-lappen.
Idag har vi ölat sedan klockan 12, dock inte jag, bara Cola=)
Ikväll blire bara Robinsson på rummet med en chipspåse och lite cola om man har tur:)


Hörs sen

Mix Megapol

I morse så lyckades jag komma med i  Mix Megapols "Vinn Adams Pengar". Tyvärr så vann han med 5 mot mina 4 poäng. Synd var det, men nästa gång skall han minsann få:)

Nu är jag påväg mot flyget, skall upp till Stockholm över helgen.

Tack för alla goa kommentarer, fortsätt så, jag läser alla!

Vi hörs när jag kommit fram.

Färgat håret

Idag har det varit en lång dag. Jobbade i vanlig ordning 8-17. Sen mötte jag upp Cicci och gick på stan en sväng och kikade lite. Blev en fika på Café Dream med latte och kaka.
Sen fick jag för mig att jag ville lägga i lite mörk färg i håret då det var ett tag sen sist, så Cicci och jag fixade till det direkt och resultatet blev bättre en innan måste jag säga. Nästa gång blir jag blond igen, snart är det ju faktiskt sommar.:)

Nu har jag precis kommit hem här och är trött som fasen, ska hoppa i säng nu.

Godnatt

Har Blondinbella rent hus?

Ikväll så gick tv programmet "Rent hus" på Tv4 på bästa sädningstid kl 20.00. Detta program är helt galet, det är verkligen ytterligheternas ytterligheter med alltså. Det extremas extremhet kommer fram. Hos en gammal dam hittade dom en ur Sambal Olek från 1990 i kylskåpet. Jag menar det är inte klokt.. Så som det ser ut hos vissa personer måste vara någon form av sjukdom alltså. Ni som nu käner mig vet att jag abslut inte är världens mest ordningssamma tjej som älskar att städa och alltid har rent och fint omkring mig, men det måste finnas gränser, verkligen.

Nu har jag tittat på ett klipp med Isabella "Blondinbella" Löwengrip på nätet från när hon var med i direktsänd tv igår i Norge och pratade om sin blogg.
Jag tycker hon är en häftig tjej, verkligen. Går i trean på gymnasiet, 18 år med allt vad det innebär. Driver alldeles ensam ett eget företag med sin blogg, webbutik samt en kommande klädkollektion, och detta hinner hon med samtidigt. Hon låter så klok när hon förklarar om sin drivkraft, framgång osv.
Jag gillar tjejen skarpt.

Vad tycker ni läsare om Blondinbella?








Frasvåffla

Idag är det den goda våffeldagen:)

Jag vet inte vad jag ska blogga om alls idag, ingen inspiration, men det kommer kanske under kvällen.


Trött efter konsert

Nu är jag hemma efter Antons konsert. De var jätteduktiga tycker jag verkligen.

Nu är storasyster jättetrött, inget BB för mig ikväll.

Sova är det enda rätta!!


GOOODNAATT!!

Lillebrors Konsert

Nyss hemkommen från jobbet. Ätit lite Pannkakor precis, gott :)
Nu har min lillebror konsert med sitt band ikväll som jag skall och lyssna på.
Hoppas det blir bra. Letar även efter min kamera så jag kan ta bilder och lägga upp efteråt.

Förresten, såg någonstans att det faktiskt skall vara våffeldagen/veckan denna veckan, är det någon som vet vilken dag denna underbara dag inträffar?

Världens bästa måndag

Godafton,

Vaknadeupp i morse till som i säger på jobbet"Världens bästa måndaaaaag" Tillbaka på Kalmarkntoret redo för att fightas ännu en vecka. Idag har jag utbildat samt jobbat litegrann med egen försäljning.
Jag fick ett telefonsamtal av min kära mamma där hon tyckte att jag måste skaffa mig ett riktgit intresse. Jaha säger jag? Men jag jobbar ju heltid och sen är jag trött? Det är just det säger mamma, du måste göra nått frutom att jobba, sjunga i kör tex??! Och redan i den sekunden så visste jag att det var klart, så väl känner jag min mamma. Hon säger några sekunder efter att jag har faktiskt kollat upp en kör till dig redan som heter "Månkören" dom tränar varje måndag klockan 19, det skulle passa dig perfekt säger hon.
Givetvis jagar jag denna man som tusan hea dagen för att få kontakt, och då får man inget besked då heller? Typiskt jag som verkligen behövde aktivera mig(Sa mamma).
Satt upp mig på två lägenheter idag också mitt inne i Centrum, det känns som att det kan vara dags faktiskt.
Efter jobbet åkte jag hem till Cicci där vi snackade lite om helgen som vart, åt middag och disskuterade hennes auktion
som hon har på Tradera. Det går visst jättebra för henne, och som den sanna säljaren jag är så kliar det lite i mina fingrar också, så jag ska nog hitta ett och annat att sälja till bättre behövandes också, eller ngn som vill/kan ansvända grejerna som man växt ur eller tröttnat på eller i vissa fall tom aldrig använt.

Dags för ett BB avsnitt.
Och jag vet att ni är många som läser min blogg, kommentera den också, så jag vet vilka ni är!

Godnatt

Räkor och tvätt

Nu har jag varit hemma några timmar. Jag har faktiskt hunnit tvätta samt hänga upp både emn mörk och en ljus maskin. Riktigt skönt att få det klart.
Ikväll blev det Räkor till kvällsmat på rostat bröd med aioli på. Riktigt fint.
Vi såg på tv:n alldeles nyss att Fylking och Aschberg var i Kalmar (Larmtorget) och hade direktsändning om sitt projekt attgå från Ystad till Haparanda i förmån för att samla in pengar till Cancerfondens Prostata forskning. Ingen i min familj visste om att dom var i Kalmar ikväll och sände, synd det, annars så hade det nog vart nått.

Dags för Big Brother mys.

Godnatt

Utmanad av Cicci

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!  Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar förrutom på första frågan! Lycka till!

1. Vad heter du?: Emilia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elda
3. Flicknamn: Emma
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke : Ekonomichef
6. Färg: Extremrosa
7. Klädesplagg: En klänning
8. Mat: Enbärsmarinerad biff
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: En jobbig grej har hänt
12. Något man skriker: É du dum eller??
13. Film: Emil i Lönneberga
14. Något man dricker: Enbärsdricka
15. Band: Eros Ramasotti
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Enbärsvägen
18. Bil: EPA
19. Sång: En dag
20. Aktivitet med mer än en deltagare: En danskväll

Jag utmanar http://[email protected] och

Söndag

Hello,
Sorry Cicci, jag har försökt två grr att gra min utmaning men varje gång när jg ska spara så blir det fel, Blogg.se bråkar idag. Så att du vet!
Jag har vat i Göteborg sen i torsdags. Bara tagit det lilla lugna. I fredags var det Tacos och Så ska det låta, Lördagen blev det chips och Robinsson. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tyckte om det programmet. Jag ger det en gång till.
Nu är jag hemma i Kalmar, och har precis lagt in en maskin tvätt.
Kikar runt på bostadssidor nu, vill verkligen skaffa mig nått eget. Har någon nått förslag, vet ni någon som skall flytta eller känner ngn som kan fixa lägenhet? Skriv tack:)

Hör av mig lite senare..

Big Brother - 2003

Nu är det dags för min alldeles egna kvalitetstid. Som några vet så är det då som jag loggar in på Tv4- Anytime och kikar på Big Brother avsnitt. Jag verkligen njuter av att krypa ner i sängen med lap-topen och magen och titta.
Ibland så får jag med mig en kopp te ner men oftast är jag helt ensam med lite tända ljus i rummet. Det är för mig jätteskön avkoppling efter en lång och intensiv dag på jobbet.

Så nu ska jag in i min egen värld, Godnatt 


Lillasyster Maja

Jag har förmodligen den bästa lillasystern i världen. Jag satt och funderade på vad jag skulle blogga  då kom hon på det" Blogga om mig" sa Maja. Vad ska jag skriva om dig då sa jag till henne? Det finns ju bara bra grejer så det är väll inte så svårt heller.

Så jag vill bara skriva att jag har världens goaste syster som ni alla borde vara avundsjuka på att ni inte har.
Här har ni henne.
Är hon inte söt som socker?


Halv åtta hos mig

Alla ni som äger en tv hemma tycker jag borde slå på Tv4 på vardagarna klockan 19:30 då programmet "Halv åtta hos mig "sänds. Ett riktigt bra program som handlar om 4 olika människor från en stad i Sverige som inte känner varann alls sedan tidigare. De skall under en veckas tid bjuda varann på en egen komponerad 3-rätters i sitt egna hem och så får resterande 3 personer bedömma maten, miljön, dukning samt hur bra personen betett sig som värd under kvällen. Så pågår det så i 4 dagar så alla får gå på middag hos alla deltagare just den veckan. På torsdagen så vinner den personen som fått mest poäng under veckan, faktiskt hela 15 000:-.

Nu är grejen den att min kära mamma har anmält sig och vill verkligen vara med. Men jag tror att problmet ligger i att det är för få anmälningar i från Kalmar så det inte blir 4 personer. Så detta är ett litet rop på hjälp kan man kanske säga.
Ställ upp nu mes-kalmariter, min mamma lagar världens godaste rådjurssadel som hon lovat att bjuda på den kvällen hos arrangerar middagen, det kan ni väl inte tacka nej till?


Min kväll bestod av lite"Den rätte för Rosing" lite telefonsamtal och lite kvällsmacka och dusch. Nu skall jag kika på gårdagens avsnitt av Big Brother 03 på Tv4 Anytime.

Tips till er som inte trivs på ert jobb från en som ÄLSKAR sitt

Idag så har det vart jobb för hela slanten. Skönt att vara tillbaka i Kalmar efter några dagar på flygande fot i Götet.
Jättekul att jobba idag, jag kan säga att det är mycket roligare att jobba när man har trevliga och roliga arbetskamrater, vilket jag verkligen har.
Så till er som tycker "ÅÅHH inte jobb idag igen" varje morgon när ni vaknar; Skaffa er roliga arbetskamrater för då har ni alltid roligt. Sen skall ju jag vara glad över att jag älskar själva jobbet som jag gör också. Hejaheja!
Nu har jag suttit och sorterat papper i pärmar så att jag får mer ordning på allt, för det blir mycket roligare då. Sen har jag även städat mitt skrivbord nyss för att det skall kännas lite mysigare, det är trots allt större delan av min vakna tid som spenderas vid detta IKEA-Skrivbord och då är det ju trevligt om det kan se lite snyggt ut. Slutligen så piffade jag till det hela med ett litet doftljus samt lite kort så det blir personlighets-präglat också.

Mina tips är alltså;

1. Umgås och skratta med era kollegor som ni tycker om
2.
Ha ordning på allt material som papper osv. Sortera in allt i pärmar som ni radar upp
3.
Städa skrivbordet/arbetsplatsen
4. Piffa till det hela med personliga ting såsom kort, ljus eller ngn bok som kan stå och se fin ut :)


Hörs sen!



Hemma idag..

Tjolahopp mina vänner.
Måndag kväll och en ny layout på min blogg :) Tack Cicci som hjälpte mig att pyssla i ordning den tills jag blev nöjd. Han varit sjuker idag och därför vart hemma från jobbet. Idag böev det Lasagne till middag, mums säger jag som även då vet min "matlåda" till jobbet kommande 14 dagar.
Kvällen bleet tv-tittande på "Halv åtta hos mig" och ""Familjen annorlunda". Mys-pys. Nu ska jag stoppa i mig en kvällsmacka för at edan återgå till sängen så jag är pigg tills i morgon.


// Emilia


WHat A FUCK??

Hata blogg.se just nu eller kanske min laptop?? SKriver världens längsta inlägg om helgen? Och sen bara raderades det?

Jaja kort sammanfattning, vart i götet och i morgon kommer cicci=)

Skriver i morgon när jag slutat vara arg på skitbloggen!!!

Hope and glory

Kom precis hem från Cicci för en liten stund sen. Verkligen jätteroligt att träffa henne igen, det var ju alltför länge sedan sist. Vi åt lite mat sen fixade vi i ordning en Gino som  det så vackert kallas för. Massa frukter som man smulat vit choklad över och stoppar in i ugnen så det blir varmt, smälter och blir MUMMMAAA.
Det var även kul att träffa hennes föräldrar igen. Hennes goa pappa hade brännt ut e skiva till mig och verkligen ansträngt sig för att göra ett jättefint skivomslag och grejer som han kallade för "En stämmningstimme för Emilia". Jag blev verklien jätteglad för den, hälsa honom det ännu en gång Cicci!! Jag lovar att återkomma till hono med vad jag tyckte om låtarna också givetvis.

Annars så har dagen bestått av jobb,jobb lite mat och sedan återigen jobb. Men jag verkligen ÄLSKAR mitt job och det jag pysslar med. Jag känner verkligen att jag har hittat helt rätt på den banan.
I morgon bär det av till Göteborg för ledarkonferens i bolaget på torsdag.

Lördag är det melodifestival och dett tokbrinner jag för. MIn favorit är Måns Zelmerlöf - Hope and Glory
Gå in och lyssna på denna länken för en akustisk version av låten. Helt galet så bra den är alltså.

http://www.youtube.com/watch?v=dczIuu_mLLw

Jag tar med mig datorn till Götet så jag kan blogga därifrån också givetvis.


Vännen oh vännen.

Kul känns det igen. Jag och en av mina bästa vänner har inte pratat på jättelänge, men nu så äntligen släppte det. Det var väll ingen av oss som egentligen var arg på den andra utan det hade bara blivit så med tiden efter några smådispyer som egentligen va  värdsliga och ovesentliga.
Vi har ju haft så sjukt kul genom alla dagar. Denna sommaren hade inte vart någonting utan dig:) Gotland, Öland , Champagnekorkar som flög både in i huvuden samt förbi gubbar=) Du var ju även med när jag träffade mannen min en del också. Som jag sa CICCI, vi är skapta för varandras närvaro!! I morgon blir det fetto-cake med bär och bara tjejsnack kan jag lova dig.

Idag har det varit jobb mellan 08-17 i vanlig ordning. Kom hem och såg Pytt i Panna stå på spisen nej tack sa jag och kokade gröt i stället.

Här bjuder jag på en liten bild från sommaren 2008Vilken sommar vi hade Cicci

Helgen som vart

Hej där,
Nu har snart hela långa helgen gått här, eller ska man kanske säga hela korta helgen?!
Jag har iaf inte gjort alltför krävande sysslor. Fredags kom jag hem strax efter 18 från jobbet och satt mig i soffan med familjen och åt något kött med god sås och champinjoner samt potatis med vitlök i. Sen blev det Så ska det låta på tv:n.
Igår så var det lördag, och 2:a chansen i melodifestivalen. Jag kan säga så mycket som att Caroline af Ugglas är den sämsta låten jag någonsin hört i alla kategorier, riktigt usel. Men någon skall ju komma sist nästa lördag i Globen så...
Igår kväll käkade vi Kyckling Kebab som min mamma lagade, riktgit gott vare.

Idag har jag inte gjort många knop. Vaknade sent, åt middag dirr när jag vaknade. Sen ligger jag i min säng nu med datorn i knät och bara slösurfar. Det var jag har fått dille på den senaste tiden är Tv4 - Anytime, sjukt  bra funktion.
Jag följer Big Brother 2003 nu slaviskt och har precis sett klart alla avsnitt av "I en annan del av Köping". En riktigt bra sysselsätting för kvällar och helger till den lata personen :)

Hörs kanske senare!

//EPBra tidsfördriv

Kli under ögat och julmusik

Godafton,

Sitter i min säng med en smaskig godispåse bredvid mig i en skrynklig liten färgglad påse.
Efter en lång arbetsdag så tycker jag att jag är värd den. Jag har blivit förkyl på ett konstigt sätt nu igen. Ni vet sådär att det kliar längst upp på sidan av näsat i ögonvrån ungefär, så det bara vattnas i ögonen. Det ser ut om att jag är helt slut, gråtfärdig och faltiskt just FÖRKYLD på samma gång. Lyssnar just nu även på Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldéns Jul CD-Skiva på youtube vilet känns lite fel, men det är ju så rysligt bra! Jag vet egentligen inte vem jag tycker är bäst av dom tre damerna?  Jäkligt bra alla tre helt enkelt, men dom har olika sound.

Jaja,

Sa hoppa in i duschen snart här..
S



ee ya


RSS 2.0