Världens bästa onsdag

Vilket dag vi har haft på jobbet idag. Riktit duktiga har vi varir, rekord på rekord! Heja Kalmar. En extra eloge till Marcus som blev den riktiga stjärnan.
Började egentligen dagen med att försova mig, men lyckades mot alla odds hinna till jobbet i tid.
Ikväll så har jag, Sofie, Annika och Marcus haft en trevlig kväll ihop. Vi började den efter jobbet med en pizza på Pizzeria Italia ( Christos Special var det vill jag nämna för Niclas om du läser detta) riktigt trevlig och faktiskt himla gott.
Efter detta så gick i på bion "17 again" som jag verklien kan rekommendera. Den kanske låter lite mesig på namnet, men shit vilken klockren film, det tyckte vi alla.

Nu har jag precis hoppat i säng, och tänkte spela lite harpan innan jag ska slockna här.

Ny dag i morgon.

Mycket har hänt

Ojsan vilken kass bloggerska jag är, om jag nu ens vågar kalla mig för det längre.
Det har hänt mycke sen dess. Mitt hår har genomgått en total make-over(välbehövlig sådan) och blivit jusare igen. Jag har fortfarande 1 gång kvar att göra det för att få det resultat som jag vill ha nu till sommarn, även om solen och sommarn gör sitt jobb. I hlgen så var det bröllop på norra ölans där min "moster" skulle stå brud. Och vilken tur i hade med vädret också. Solen gassade och stekte på våra små bleka kroppar, me ack så mysigt. Vi bodde i en liten stuga mitt på landet, helt underbart.
Morfar har äntligen fått komma hem igen, VÄLKOMMEN HEM MORFAR! =)

Idag så slog jag av min ena tum-nagel sm jag vart så duktig och  gjort fin i förra veckan. Så det var bara att kontakta Calmare Spa di jag går och gör mina akryl-naglar så fick de fixa till den helt enkelt.

I morgon blir det bio och pizza med kollegorna efter jobbet.


RSS 2.0