Glad Valborg

Sitter i Göteborg nu och solen gassar mot fönsterrutorna.
Riktigt skönt är det verkligen. Igår var det grillning med kontoret, jättetrevlig kväll.
Ikväll vet jag inte hur planerna ser ut faktiskt, vad ska ni göra?

Godnatt

Nu är det sovdags. Legat ochkikat youtube-klibb halva kvällen.

Sov gott

Lägenheten

Som sagt så är det en annan tjej som bor där just nu. Så möblerna tillhör henne så det är inte som jag vill ha det. Sen har hon satt upp nått form av skynke soms er ut som en tegelvägg och den ska bort.

håll till godo

Dörren längst upp till vänster är min dörr





Kök och vardagsrum sitter ihop


Köket


Matplats



Badrum



Vad tycker ni?

Skön dag

Idag har jag var på jobbet. Gick okej . Har precis kommit hem här. Stoppade in några potatiskroketter i ugnen och värmde på köttet som i grillade i helgen, helt okej bukfylla.
Idag eller snarare ikväll så  känner jag en härlig känsla i magen, jag kan inte sätta fingret bpå vad det är men mysig är den. Livet går allmänt framåt(peppar,peppar) Jobbet går som på räls, vännerna står ut med en i vått och torrt och kärleken sprudlar. Lägenheten börjar också närma sig nu. 1:a Juli som sagt, då blir det inflytt.  64 dagar kvar, det känns ganska länge när man tänker dagar, men jag tycker nog ändå att jag måste börja planera.
Lägger över bilder på den ikväll som utlovat.
I morgon blir det avfärd mot Götelaborg med Ankan. Skönt att för en gångs skulle slippa spendera timmar på ett tåg själv, jag kommer snacka hål i huvudet på henne.


Hörs om en liten stund


Väl hemma

Nu är jag hemkommen från Cicci och vår partyhelg/slapparsöndag. Började kika på "Van Veteren" men jag är ju lite klen av mig och fick sluta med det ganska så snabbt då jag tycker det är otäckt och jobbigt att gå och lägga sig själv i en stor säng när man kikat på dom filmerna. Så det fick minsann bli att strunta i det idag. :) I morgon är dt måndg och arbetsvecka. Denna vecka är dock en kort vecka då det är röd dag och första maj på fredag.

Vecko -schemat ser just nu ut som följer:

Måndag
8-17 Jobba på kontoret i Kalmar.

Tisdag
8-17 Jobba i Kalmar
17:30 - Tåget går från Kalmar till Göteborg med Annika

Onsdag
Jobba på kontoret i Göteborg samt ett möte med några kollegor

Torsdag
8-12 Jobba på Göteborgskontoret halvdag och sedan fira Valborg någonstans som inte riktgit är bestämt ännu.

Vart skall ni hitta påpå Valborg?

Söndag med grillning och slapp

Nu sitter jag hemma hos Cicci. Sov här över natten då hon bor inne i stan och det är närmare från Palace igår.

Idag har vi legat på en filt ute på trädgården och solat nästan hela dagen. Kikade på Robinsson i morse då vi båda missade det igår. Jag tycker det är helt rätt det som tjejpakten gör, heja er , ta ut alfahannarna bara!

Här är lite bilder från dagen. Nu blir det grillning med chokladpudding till efterrätt.

Cicci förbereder salladen

 

Ciccis Pappa är grillästaren medans mamma Ingrid donar med tvättstället




Vi Hörs sen!

Juddan gästbloggar

Hej!

Här sitter vi och förfestar och tydligen blev jag utnämnd till någon formav gästbloggare. Vad är det?!
Jag har precis fått en introduktion i bloggensvärld och nu, helt plätsligt, sitter JAG här och skriver ett inlägg.
Antibloggaren nr 1, det går inte ihop.
Bäst jag lägger ner det här nu, redan från strart!

Nu satsar jag på en rolig utekväll istället, det är mer i min stil.

Juddan

På förfesten

Nu kommer det inlägget som jag lovat.
Sitter hema hos Cicci med henne och Juddan i köket och dricker drinkar och rosévin.

Kvällens Outfit






Hos Cicci

Nu är jag hemma hos Cicci och dönar mig. Hon har precis plattångs-lockat mitt hår så jag ska bli fin inför kvällen. Och för er som inte har ena ning om hur man kan plattångs-locka sitt hår så hänvisar jag er till ett proffs.
Idag så har jag inhandlat en enkel svart klänning från Gina-Tricot samt ett par strumpbyxor från H&M. Det blev även en svart kavaj från Vero Moda och diverse alkolholhaltiga drycker från Systembolaget.
Lägger upp bilder när vi är klara.
 

stan och utgång

Idag är det Lördag och jag är helt utvilad känns det verkligen som.
Jg ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en liten stanrunda. Måste ju förbi systemet och även hitta ngn enkel klänning inför kvällen.
 
Jag skall föröska lägga upp bilder ikväll närjag kommit till Cicci med lite hälp av henne;) Hon är ju som sagt mitt bloggstöd...  : )

Hörs sen.


Äntligen helg...

Denna helgen kom välbehövlig. Veckan har varit riktigt skoj, men nu är jag trött och måse vila ladda ner för att kunna ladda upp tills på måndag igen.
Idag var det en riktigt pigg dag på jobbet tycker jag. Jag var pigg själv och på allmänt trevligt humör. Mina kollegor var också goa och glada vilket friskar upp det hela lite extra.
Det hela avslutades med lite after work på bistro innan det var dags att komma hem och tända grillen och förbereda för en hemmakväll. Min mormor och morfar har varit här ikväll, himla mysigt.

I morgon skall jag till stan och shoppa nått att ha på mig inför kvällen då det blir utgång med Cicci. Måste även förbi systemet på dagen och handla lite goa förfriskningar också. Vårjacka efterlyses med lykta också??

Update

Hej,

Nu är jag klar för kvällen. Vart hos Cicci ikväll. Jag mötte upp henne och hennes kompis Sandra på stan efter jobbet idag. Vi tog en cheeseburgare på donken och sen en promenad hem till Cicci. Påvägen hem så stannade vi på ICA ocköpte med oss lite godsaker hem. Typiskt oss tjejer ibland:) Trevlans vare iaf. Jag försöker förgäves hitta en klänning till bröllopet i maj som jag skall gå på, det är bara en månad kvar nu och jag känner att jag borde hitta ngn som jag vill ha i det snaraste,
Vart inne på både Nelly och La Redoute men utan framgång.

Ni läsare kan kanske ge mig nått förslag på nätshopping?

Det är ett problem när man bor i lilla Kalmar at hitta den där "perfekta" klänningen som jag vill ha. Iof är jag mycket i Göteborg också, får väll ta mig en svng om på Avenyn nästa vecka och se vad det utbudet har att erbjuda.

Återkommer.

Helgen

Hej alla människor.
Tänker faktiskt inte komma och be om ursäkt om jag gjorde sist för att jagvarit så dålig på att bloggasista tiden. Jag har funderat fram och tillbaka och kommit på att ibland så är jag "jättepå" att blogga och tycker det är skitskoj, men sen så fort som inget speciellt händer så bloggr jag int alls. Nej jag är nog inte den "typiska" Bloggerskan, jag är nog bara den "vanliga" Emilia Pockar.
Nu är det iaf söndag och solen skiner jättemycket här nere i Kalmar. Har haft ont i halsen sn o torsdags nu igen, r helt tjcok i halsen´. Jag har ju redan haft halsfluss 3 grr under 2009 och är inte alls sugen på en 4:e gång. Mormor kikade lite i halsen när hon var här igår, och som hgammal sjuksköterska som hon är så sa hon att det inte var halsfluss utan att jag bara var jättesvullen och röd, men det gör ju jätteont det också.
Denna helgen har ägnats mycket åt min lillasyster Maja som fyller 14 år¨på måndag. I fredags hade hon party här hemma med sina tjejkompisar med grillnin och filmkväll osv. Igår var mormor och morfar här och firade henne med tårsta och paket, och i morgon är det ju den RIKTIGA födelsedagen så då kommer det väll lite fler vänner och familjen kommer också fira henne givetvis, lilla-söta-maja-stina.
Idag har jag rensat ur alla mina resväskor. Det låter säkert helt sjukt när jag säger "alla" men det är alla. Iaf 3 stycken. Jag är ju ute och jobbar mycket på resande fot och då blir det lätt så att när man kommer hem så palar ma inte börja packa ur på en gång.. Jag är iaf jättedålig på det.
Förrsten för er som inte vt så har jag fått en lägenhet nu. På Norra Långgatan i Kalmar, precis nere vid "Kattrumpan" vid havet som det kallas. Så jag har 2 minuters gångväg till jobbet 15 sekunder till stranden och 3 minuters krypväg från krogen;) YEES!! Helt perfekt!!! En 2:a är det, så jag är jätteglad. Inflytt 1:a Juli.

Kraam

Tävling

Fråga:
Vilket företag är huvudsponsor när man ringer till 118700?

Svaret mailas till [email protected]

Vinnaren koras på bloggen samt blir ägare av 2 st biobiljetter. Maila in ditt svar till mig så har du chansen att vra den som bllir lyckligt lottad.
presenteras på lördag förmiddag på bloggen.


En liten ursäkt...

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ alla läsare!!!

Jag vill be om ursäkt till alla er som dagligen är inne och läser min blogg för att jag har varit så urkass på att uppdatera senaste dagarna. Jag har ju jobbar så mycket så tiden har bara runnit iväg.
Nu är jag i Jönköping och jobbar. Himla skoj att vara här igen.

Idag har min mamma varit och kollat på den lägenheten som jag formodligen skall flytta in i. Den ligger mitt i stan med 3 minuters gångväg från mitt jobb i Kalmar samt 100 meter från stranden. Lägenheten har jag sett bilder på då mamma fotade allt som var möjligt och den är verkligen underbart fin.
Så fort som jag är 100% på att den är min, så lovar jag er att lägga upp bilder på den. Inflytt beräknas iaf till 1 Juli.

Ikväll så blir det lugna gatan med tv och nått gott i magen.

Vi hörs av lite senare, då kommer jag även att gå ut med en tävling där man kan vinna finfina priser, så håll er i närheten.

Tjolahopp!


RSS 2.0